Totalna panika - Terenska igra po mestu

Pravno obvestilo

Izključitev odgovornosti

Spletna stran je vzdrževana z največjo mero skrbnosti in skuša zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino, vendar ne prevzemamo nobenih garancij o njeni točnosti in ažurnosti. Vsebine lahko kadarkoli spreminjamo brez predhodnega obvestila uporabnikov in ne odgovarjamo za posledice povzročenih sprememb. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Spletna stran nudi tudi povezave na vrsto drugih spletnih strani in storitev, pri čemer pa ne odgovarjamo za njihove splošne pogoje uporabe ali način, s katerim upravljajo s podatki o uporabnikih. Pozivamo vas, da na teh spletnih straneh vedno preverite njihove splošne pogoje uporabe. Prav tako ne sprejemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in nedostopnosti spletne strani.

Varovanje podatkov

Vsi podatki, ki jih uporabniki posredujejo preko spletne strani ali na kakšen koli drug način, bodo uporabljeni zgolj v namen, za katerega so posredovani ter zbrani v skladu z veljavno zakonodajo in ne bodo posredovani nobeni tretjim osebam ali kako drugače zlorabljeni.

Piškotki

Ta stran, kot mnoge druge uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki.

Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne soglašate z uporabo piškotkov, jih onemogočite v skladu z navedenimi navodili.

Vrste piškotkov na naši spletni strani

Statistika obiska
Upravljalci spletnega mesta za izboljšavo spletnega mesta in vsebin potrebujemo statistične podatke, kot so najbolj brane vsebine, viri dostopa do strani in število obiskovalcev. Na podlagi teh piškotkov pridobivamo povratne informacije na podlagi katerih izboljšujemo spletno mesto.

Za spremljanje statistike obiska uporabljamo orodje Matomo, ki je nameščeno na naših strežnikih do katerega imamo dostop samo pooblaščene osebe. Podatki se ne pošiljajo tretjim osebam. Za vašo varnost in anonimizacijo podatkov sledenja je poskrbljeno.

PODJETJE IME PIŠKOTKA OPIS/NAMEN ČAS TRAJANJA
Matomo _pk_id.1.dd9b Uporablja za spremljanje nekaterih podatkov o uporabniku, kot je unikatni ID. Več informacij. 13 mesecev
Matomo _pk_ses.1.dd9b Spremljanje obiska - seje. Več informacij 30 minut

Kako lahko piškotke v celoti izklopimo?

Spletni brskalniki v večini samodejno sprejmejo piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke tudi izklopimo. Nastavitve za posamezne brskalnike so na voljo na spodnjih povezavah:

Ob izklopu piškotkov, spletna stran ne bo delovala optimalno in nekatere funkcionalnosti so lahko onemogočene. Brskalnik bo tudi po izklopu vseh piškotkov pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletne strani.

Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org.

Dnevniški zapisi – Strežnik

V strežniške dnevniške zapise beležimo IP naslove dostopov, kot to počne vsak spletni strežnik.

Za beleženje IP naslova v dnevniške zapise imamo zakoniti interes zaradi zagotavljanja ustrezne stopnje varnosti spletnega strežnika in storitev, ki gostujejo na strežniku. (mnenje IP RS številka 0712-1/2018/96).